Namlo Europa va finalitzar el juny de 2017 la construcció de la seva segona escola al Nepal, a la comunitat de Kalesti.

Una escola amb 4 aules per a 200 estudiants de 14 a 16 anys que es va començar a construir el setembre de 2016 gràcies a l’ajuda totalment voluntària de l’enginyer català Mauro Bravo. També van participar en la seva construcció els habitants de la comunitat, condició requerida per Namlo per construir escoles al Nepal.

Aquesta escola s’ha construït segons les noves exigències en seguretat d’edificis del govern nepalès arrel del terratrèmol del 25 d’abril de 2015. D’aquesta manera, l’escola està totalment preparada per fer front a possibles nous terratrèmols.

Per aquest nou curs escolar 2017-2018, Namlo Europa també ha invertit en la compra de taules i pupitres així com en la construcció d’un sistema de drenatge d’aigua per tal que l’escola pugui suportar les pluges monsòniques.

Durant el passat mes d’agost de 2017, dues mestres, una de Catalunya i l’altra dels Estats Units, van organitzar tallers tutorials als mestres nepalesos d’aquesta escola per tal que milloressin el seu mètode d’ensenyament.