A Namlo Europa som conscients del fet que els infants i els joves són protagonistes en la construcció d’un futur millor i, per tant, la seva formació adquireix una gran importància.

El 2017 hem posat en marxa un programa de beques en memòria d’en Sushil Tamang, un dels alumnes becats per l’ONG que va perdre la vida durant el terratrèmol que va tenir lloc al Nepal el 25 d’abril de 2015.

El Programa de Beques Sushil Tamang permetrà que 3 alumnes (Apil, Shilshila i Sanjit) de l’escola de Kyamin (construïda per Namlo durant el 2017) puguin arribar a fer realitat els seus somnis educatius i estiguin millor preparats per ajudar les seves comunitats. Entre altres coses, els hi hem facilitat uniformes, roba personal, material escolar, motxilles i tutoria addicional, en cas de requerir-la.

Durant el proper any, el Programa de Beques té com a objectiu mantenir aquests tres alumnes becats i becar-ne tres més del curs anterior.