Després que el Govern del Nepal declarés tota la zona de la frontera amb el Tibet, on es troba Yarmasing, com a insegura, la majoria dels habitants del poble es van traslladar a Kathmandu. Un dels habitants del poble, en Dawa Sherpa, va ajudar a organitzar un campament temporal per a 330 habitants en un camp obert a prop de Boudhanath i ha continuat col·laborant per gestionar les necessitats de la gent del poble al campament. Durant els mesos de juny i juliol, els habitants del poble han passat revisions mèdiques i han après mesures d’higiene bàsiques per evitar riscos durant la temporada de monsons. Abans no comencés l’èpica dels monsons, vam construir plataformes elevades sota cada tenda de campanya per mantenir a la gent en sec durant les pluges torrencials previstes. Tan aviat com les escoles públiques van anar reobrint després del dol d’1 mes per les víctimes del terratrèmol, 78 nens del campament es van inscriure en una escola propera. Se’ls han proporcionat uniformes i motxilles fets per a ells i estan assistint a classes de primer a desè grau. Mentre que els nens són a l’escola, als pares se’ls estan proporcionant classes de formació i també estan aprenent alguns oficis, com costura, brodat, o l’ús de bambú per fer adobs. En preparació per a la reconstrucció del poble un cop passada l’època de pluges, la gent del poble també està prenent classes en les següents habilitats de construcció: obra, lampisteria, fusteria, electricitat i soldadura. Aquests cursos de formació tindran una durada de 3 mesos i els qui passen l’examen final obtindran una llicència oficial del Govern. Això no només els servirà en la construcció de la seva pròpia casa, ja que hi haurà una gran demanda d’aquestes habilitats en els pròxims anys segons vagi avançant la reconstrucció del Nepal.