Namaste!

Som en Joaquim Armengol i la Núria Badia, alumnes de l’Institut Matadepera i voluntaris de Namlo Europa des d’aquest passat 2014.

Per a nosaltres, Namlo ha suposat i suposa l’oportunitat de poder ajudar aquells que, malauradament, es troben en unes condicions molt dures.

Des d’un principi ens va agradar molt el projecte ja que es tracta d’una ONG molt propera, familiar i acollidora. També perquè pensem que combatre la pobresa a través de l’educació és la millor manera de fer-la desaparèixer, i alhora, aconseguir l’autosuficiència dels pobles d’allà.

IMG-20150517-WA0011

L’any 2014, la Núria va assistir a una reunió de delegats del nostre institut i de seguida li va agradar i encuriosir el projecte i ens el va explicar a alguns amics. A tots ens va entusiasmar la iniciativa i, va ser llavors quan vàrem començar a participar en les reunions i a estar més involucrats amb Namlo.

‘Hem de seguir treballant perquè encara queda molta feina per fer’

Ara ja som uns deu voluntaris al grup de Matadepera i sovint fem coses per recaptar diners com venda de material fet al Nepal. Ara estem carregats d’energia organitzant el Sopar Solidari 2015 a l’institut i no fa gaire vam organitzar un concert solidari amb el qual en vam sortir molt satisfets. Últimament també estem fent divulgació de l’ONG perquè tothom la pugui conèixer i sigui conscient del que està passant al Nepal i de les condicions en què es troben la gent d’allà.

Com veieu no parem quiets i ens il·lusiona enormement que el nostre treball i esforç pugui millorar, ni que sigui una mica, la vida de la gent del Nepal. Tot i així hem de seguir treballant perquè encara queda molta feina per fer.

Núria i Joaquim