El terratrèmol de 7,8 graus que aquest dissabte ha afectat el Nepal ens ha deixat consternats i volem començar aquestes línies mostrant el nostre total suport a la seva gent.

La manca d’electricitat, així com de línies telefòniques operatives dificulten molt la comunicació amb la zona, tot i això hem començat a rebre informació sobre les nostres comunitats al Nepal. Namlo International està prenent la iniciativa en l’organització d’ajuda humanitària a les zones rurals on és present.

A escala global els morts ja superen els 2.500 i hi ha més de 6.000 ferits. També s’han ensorrat molts edificis, entre els quals hi ha edificis de gran valor històric i arquitectònic.

Tan aviat com ens vagi arribant més informació, us anirem informant a través dels nostres canals de comunicació més directes: Facebook i Twitter. També us mantindrem informats de com poder coordinar millor tots els esforços.

Moltes gràcies per les vostres mostres de suport i les ganes d’ajudar al poble nepalès.

Equip de Namlo Europa