Membres de la Junta directiva

Namlo Europa está dirigit per una Junta directiva que regeix, administra i representa l’Associació.

Xavi Cros
President | Fundador de Namlo Europa
Barcelona. Llicenciat en ADE i en Investigació i Tècniques de Mercat. Viatger de cor i economista de professió, va aprofitar el 2010 una situació d’atur de llarga durada per cooperar amb Namlo International a Nicaragua. Allà va conèixer de primera mà la realitat d’aquelles comunitats i els projectes que s’estaven duent a terme. Els valors de l’organització i la integritat de Magda fan que en tornar de Nicaragua decideixi formar part de Namlo Europa.
Magda Nos
Vicepresidenta | Fundadora de Namlo Europa i Int
Barcelona. Té un llarg historial alpinístic, amb set expedicions a muntanyes de més de 8.000 m – Yalung Kang, Cho-Oyu, Gasherbrum II, Shishapangma, Everest, Broad Peak i Kangchenjunga. El 19 de setembre de 1989 va canviar la història de l’alpinisme femení del nostre país quan, al costat de la Monica Verge, va aconseguir el primer 8.000 femení de l’Estat espanyol (Cho Oyu, 8.201m). Amb els anys, va sentir la necessitat d’agrair l’ajuda que havia rebut dels Xerpes durant les seves expedicions a l’Himàlaia i va decidir que l’educació era el millor regal que podia fer.
David Verge
Tresorer | Fundador de Namlo Europa
Barcelona. Economista i gran aficionat a la muntanya. Ha realitzat diverses expedicions a l’Himàlaia i als Andes. Coneix a la Magda Nos el 1989 arran de l’expedició al Cho-Oyu que aquesta realitza amb la seva germana Mònica. El 2008 contacta amb ella per col·laborar amb Namlo International i el desembre de 2010, juntament amb altres amics de la Magda, decideixen crear Namlo Europa.

Guillermo De la Figuera
Vocal
Gema Granado
Secretària
Aruna Thapa
Membre honorària
Màster en Psicologia per la Universitat de Tribhuwan, Kathmandu; Màster en Sociologia/Antropologia Patan Multiple Campus, Nepal. Directora de projectes de Namlo International al Nepal des de l’any 2008. La primavera del 2014 va ser convidada a presentar a l’Organització de les Nacions Unides sobre “L’impacte Transformatiu de Potenciar Dones i Nenes”. Amb la seva gran capacitat de treball ha realitzat amb gran èxit tots els projectes implementats al Nepal. Actualment col·labora voluntàriament amb Namlo Europa des d’Austràlia, on està fent un tercer Màster (Business Administration), per poder ajudar encara més a les comunitats del Nepal.

RETRIBUCIONS PERCEBUDES PELS MÀXIMS RESPONSABLES DE L’ENTITAT

Els membres de la Junta directiva són voluntaris i exerceixen els seus càrrecs gratuïtament.